Majstrovstvá Slovenska študentov - reportáž

uverejnil:Lukas Vyletel 03.01.2023 | kategória:Reporty

Majstrovstvá študentov sa konali v termíne 11. - 13. novembra na chate u Králikovcov v Starom Trebejove (neďaleko Kysaku).

Celých majstrovstiev (všetkých 5 kôl) sa zúčastnilo 6 študentov vysokých a stredných škôl - Boris Dovčík, Ondrej Králik, Oliver Seman, Pavol Almáši, Michal Almáši a Radovan Schmotzer a jedno kolo si zahral aj Filip Farkaš proti Zuzane Králikovej (ktorá už nie je študentka, a tak sa ostatných kôl nezúčastnila).

Hrali sa rovné partie a počas turnaja sa stali 2 prekvapenia – Paľo (6k) porazil Olivera (2k) a Ondrej (1d) porazil Borisa (2d).

Celkové poradie teda bolo:
1. Ondrej, 2. Boris, 3. Paľo, 4. Oliver, 5. Mišo, 6. Rado

Najstatočnejší hráč turnaja bol ale jednoznačne Rado, pretože to bol jeho 1. turnaj (dovtedy hral iba niekoľko priateľských partií) a vôbec mu nevadilo, že hral rovné partie s neporovnateľne skúsenejšími hráčmi, ktorí hrajú Go už pár rokov.

Hralo aj spalo sa dnu v chate. Vonku sa varil kotlíkový guláš a mali sme aj výbornú tortu na posilnenie ducha. Kým cez deň svietilo slnko, boli sme sa aj prejsť v lese. Večer sme hrali spoločenské hry, napr. šach, Galacticu a šarády.

Zuzka Králiková

Fotky z turnaja môžete nájsť na Facebooku: https://www.facebook.com/SlovakGoAssociation/posts/pfbid0336x5E8t7mj31mhXpxCfcuk3GuDtu1joF3ipfQR2zEnrwBqiL9DY5pd8Ud2jZJ2tAl

Komentáre:

Žiaden komentár.


Názory napísané v komentároch pod príspevkami reprezentujú názory užívateľov tejto stránky a neodrážajú postoj Slovenskej asociácie Go.