Malé zmeny na webe

uverejnil:Lukas Vyletel 22.10.2022 | kategória:Technické/správa webu

Ahojte milí goisti.

Ubehlo už niekoľko rokov od pridania nejakej funkčnej zmeny na webe. Dnes som na web pridal niekoľko malých úprav, ktoré vás dúfam potešia.

Registrácia

Poslednú dobu registrácia nefungovala správne a nebolo možné vytvoriť si účet na stránke. Táto chyba je už odstránená a kto sa chcel zaregistrovať, už môže. Stále platí, že registrovať sa môžu iba takí hráči, ktorí niekedy v minulosti hrali na EGF ratovanom turnaji a ich meno sa nachádza v Európskej Go Databáze.

Zobrazenie článkov z kateģorie

Možno ste si všimli, že článkom v blogu je prisúdená kategória. Napríklad Reporty, či Výsledky turnajov, Technické/správa webu a podobne. Pri každom článku ste mohli vidieť túto kategóriu pod hlavným titulkom. Nebola však klikateľná. Odteraz je kategória klikateľná a môžete si tak pozrieť aj ďalšie články v tejto kategórii. Napríklad ak si chcete pozrieť nejaké z minulých reportov z turnajov a podobne.

Zobrazenie všetkých článkov

Zobrazenie všetkých článkov na webe síce vždy bolo technicky možné, no museli ste poznať správny odkaz. Odteraz sa viete na zoznam všetkých, aj starých člankov, dostať cez úvodnú stránku, preklikom na "Posledné články v blogu". Pribudla tiež položka v ľavom menu "Blog".

Komentáre:

Super! Ďakujeme za info.
28.10.2022 napísal: Juraj Waczulik


Názory napísané v komentároch pod príspevkami reprezentujú názory užívateľov tejto stránky a neodrážajú postoj Slovenskej asociácie Go.