Reportáž z turnaja – XXVI. Majstrovstvá Košíc v Go - 2022

uverejnil:Lukas Vyletel 03.01.2023 | kategória:Reporty

Po dvojročnej covidovej prestávke sa opäť konali Majstrovstvá Košíc v hre Go. Zúčastnilo sa ich 29 hráčov, z toho bolo 25 hráčov z Košíc, 3 z Bratislavy a 1 hráč z Maďarska. Hralo sa v priestoroch reštaurácie Cassovia, ktoré sponzorsky poskytla firma HS Servis s.r.o. Košice. O hráčov bolo po celú dobu turnaja postarané, Go klub Košice pre hráčov zabezpečil pitný režim - kávu, čaj, džúsy, coca colu a minerálku a občerstvenie – šunkové a syrové sendviče, koľko hráči vládali za 3 dni zjesť.

Pre hráčov boli k dispozícii celú dobu aj jedlé go – kamene (lentilky) a energetické cukríky, ktoré venoval Boris Dovčík. O víťazstvo v turnaji hralo v TOP skupine 8 hráčov výkonnosti 2D – 1k. S prehľadom a víťazstvom vo všetkých šiestich kolách sa stal nádejný 17-ročný košický junior Ondrej Králik, ktorý sa stal najmladším majstrom Košíc v histórii a získal novú triedu 2D. Vicemajstrom sa stal Michal Králik(2D) a tretí skončil Boris Dovčík (2D). Všetci účastníci dostali ako cenu čokoládové vajíčko a čokoládku (deti a juniori) alebo energetické cukríky (dospelí). Turnaj si pochvaľovali najmä deti ..., ale vo chválach nezaostávali ani dospelí.

Takže o rok sa tešíme na stretnutie.

Blahoželáme.

chobotnica

Komentáre:

Žiaden komentár.


Názory napísané v komentároch pod príspevkami reprezentujú názory užívateľov tejto stránky a neodrážajú postoj Slovenskej asociácie Go.