Príhovor prezidenta

uverejnil:Lukas Vyletel 28.11.2021 | kategória:Všeobecné
Vážení priatelia,
Na celom svete je hlavná téma COVID a ochrana pred jeho rôznymi mutáciammi. Máme tu na Slovensku lockdown, uzatvárajú sa hranice, prechádzame z režimu OTP na OP. Nemôžeme sa stretávať, chodiť von do spoločnosti, klubov, obmedzene aj do práce alebo škôl. 
Aj v ťažkých časoch treba hľadať pozitíva, ktoré online go poskytuje.
Môžeme komunikovať cez internet, chatovať, skypovať, učiť sa, zabávať a hrať go. Využime tento čas na online hranie cez internet, na známych serveroch OGS alebo KGS. Môžete sa dohodnúť vopred so svojím priateľom a potom si zahrať na vybranom serveri, alebo si nového priateľa môžete nájsť keď ho vyzvete na partiu a pochatujete. Pre menej odvážnych je na serveroch dosť programov (robotov rôznej sily), s ktorými si môžete zahrať. Zvoliť si môžete rozmery dosky, pravidlá, čas, bjojomi, dokonca aj typ: priateľská, vyučujúca, súťažná. Internet poskytuje veľké množstvo vyučujúcich programov, súborov, obrázkov, tabuliek, grafov a partií z ktorých si môžete vybrať a učiť sa.
V nedeľu večer 4.12.2021 sa koná 7. internetový turnaj 9x9, určený pre všetkých hráčov, ale hlavne pre začiatočníkov. Hráči budú rozdelení do skupín podľa výkonnosti, takže sa nebojte, zahráte si so seberovnými. Aj chatovať môžete po slovensky. Ďakujem týmto Lacovi Palenčárovi za zorganizovanie tohto turnaja. Využite prosím túto možnosť.
Dovidenia v lepších časoch, na turnajoch, priatelia.
Miro Poliak
prezident SAG

Komentáre:

Žiaden komentár.


Názory napísané v komentároch pod príspevkami reprezentujú názory užívateľov tejto stránky a neodrážajú postoj Slovenskej asociácie Go.