Po štvrtom kole Pandanet GTEC sme stále na druhom mieste

uverejnil:Juraj Waczulik 17.11.2015 | kategória:Všeobecné

Dnes sme opäť vyhrali v štvrtom kole majstrovstiev Európy tímov s Tureckom. Bolo to najtesnejšie možné víťazstvo, lebo sme vyhrali 3:1 a Martin Reindl na tretej doske vyhral len o pol boda.

V čele tabuľky je stále Izrael, s plným počtom bodov, ktorý tiež zvíťazil nad Maďarskom 3:1 a vedie pred nami o 2 pomocné body.

Dnes nebudem rozoberať partie, lebo som na náš zápas kvôli pracovným povinnostiam úplne zabudol, za čo sa veľmi hanbím. Vďaka mojej chybe zabudol na zápas aj Peter Smolárik a nastúpil na zápas neskoro, takže na poslednej doske sme prehrali kontumačne. To znamená, že máme jeden trestný bod, čím sa nám počet pomocných bodov znížil na 12 (aj keď sme doteraz vyhrali 13 partií). Izrael má 14 pomocných bodov a žiadne trestné.

Sľubujem, že urobím všetko preto, aby sa takáto chyba už nezopakovala. Zbytočne sme si zhoršili pozíciu, Navyše 4 trestné body znamenajú stratu jedného víťazného bodu, čo by bolo naozaj zlé.

Ďakujem Palčimu, Xaverovi a Martinovi, že to dnes ustáli aj v trojici a udržali tak pre náš tím šance na postup do prvej ligy.

Teraz bude je v lige vianočná prestávka. Ďalšie kolo hráme až 5.1. 2016 s Belgickom.

 

JW (Neporiadny Captain)

Komentáre:

Žiaden komentár.


Názory napísané v komentároch pod príspevkami reprezentujú názory užívateľov tejto stránky a neodrážajú postoj Slovenskej asociácie Go.